Preloader

Blog Olympus

Dina blog Olympus anjeun bakal mendakan beja panganyarna ngeunaan komunitas, tutorial, sumber anu mangpaat sareng seueur deui! Réaksi kana warta kalayan stiker émosional sareng senang-senang!

AUDITION M∞NSTER

arrests rajapati sanggeus lalaki tatu fatally di Rochdale

BBC News

Diterbitkeun21 menit ka tukangBagikeunTutupBagikeun halamanSalin tautanNgeunaan ngabagiDua jalma parantos ditéwak kusabab kacurigaan rajapati saatos maotna saurang lalaki di Rochdale.Korban kapanggih sareng tatu parah di Atholl Drive di Heywood dina jam-jam awal, sareng maot teu lami saatosna, Polisi Greater Manchester ceuk.Lalaki sejen saméméhna menta tulung ti pangeusi hiji imah caket dieu.A lalaki 19 taun heubeul jeung awéwé 20 taun engké ditahan, kalawan hiji keur questioned sarta hiji narima perawatan rumah sakit pikeun tatu, ceuk pulisi. .Det Ch Insp Gina Brennand nyarios: "Panyelidikan kami dina tahap awal sareng kami neraskeun netepkeun kaayaan lengkep ngeunaan pupusna lalaki ieu sareng mastikeun yén sadaya anu dipikacinta diwartosan." kalayan inpormasi kedah ngahubungi kami. Facebook, Twitter sareng Instagram? Anjeun oge bisa ngirim gagasan carita ka northwest.newsonline@bbc.co.ukRelated Internet LinksGreater Manchester PoliceThe BBC teu jawab eusi situs éksternal.

pamakaman Ratu: 'A kurban leutik mayar' nyebutkeun mourners ngantri

BBC News

Diterbitkeun24 menit katukangBagikeuntutupBagikeun halamanSalin tautanNgeunaan ngabagiJalma-jalma parantos sumping ka London ti sakumna Inggris sareng langkung jauh pikeun ngantri sababaraha jam sareng ngahormatan terakhir ka Ratu. BBC News parantos nyarios ka sababaraha ngeunaan naon anu ngamotivasi aranjeunna. Duka diingetkeun pikeun nahan diri pikeun ngantosan anu panjang pisan. Tapi éta henteu ngahalangan jalma-jalma anu ngariung di tukangeun antrian panjang mil pikeun ngahormatan dinten Saptu. Nalika balaréa ngajukeun ka Southwark Park di London kidul-wétan pikeun ngamimitian prosesi panjang ka Westminster Hall, tanda LED ageung ngantunkeun aranjeunna henteu ragu naon anu aranjeunna ngantepkeun diri. "TUNGGU WAKTU TI INI MINIMUM 14 JAM," dibacana. Dibandingkeun sareng dinten sateuacana - nalika taman parantos ditutup pikeun pendatang énggal saatos ngahontal kapasitas sareng waktos ngantosan parantos ngahontal 24 jam - ieu bakal, saatosna, rélatif gancang. antosan. Assiya Khan ti London kulon sareng Samir Dwesar ti Croydon, duanana 32 taun, ngiringan antrian saatos 11:00 BST dinten Saptu. Aranjeunna mimitina ngarencanakeun pikeun ngahurungkeun di tengah wengi nalika aranjeunna diantisipasi antrian bakal turun - tapi nalika aranjeunna pariksa tracker resmi di 02:00 jeung 04:00, waktu nungguan diprediksi teu murag. "Lajeng BBC News flashed up nyebutkeun geus turun ka 14 jam," nyebutkeun Assiya. "Jadi kami ngan ngomong, hayu urang ngalakukeun eta." Tapi teu kapikiran sabaraha lila aranjeunna tungtungna nangtung dina antrian. "Éta sadayana bagian tina pangalaman," saur Samir. Éta, saatosna, dinten usum gugur awal anu jelas, terang, garing - kaayaan anu sampurna pikeun nangtung di luar sababaraha jam. Sarta tetep mourners terus datang dina laju 2,000 sajam. Sapanjang isuk, taman tumuwuh katempona pinuh. Jalma anu sumping jelas ngarep-ngarep tetep panjang - kalolobaanana nganggo baju anu langkung anget tibatan anu disangka siang di London dina pertengahan Séptémber, kalayan seueur taman, topi sareng jumper ageung.Claire Thomas, 46, sareng réncang Emma Hughes, 29, ngumbara turun ti Newcastle sareng Sunderland masing-masing sareng sareng aranjeunna koper wheelie pinuh ku pamanas awak, legging termal sareng anu sanésna. Ransel Claire dieusi ku bekel pikeun ngajaga tingkat énergina - "buah, bar énergi manisan - seueur gula sareng protéin," saur Emma ngahaja. Tapi teu aya anu bakal siap nangtung dugi ka jam-jam awal kecuali ieu mangrupikeun kasempetan anu bermakna pikeun aranjeunna. Di tukangeun unggal ramo dina antrian aya carita anu béda ngeunaan sababaraha jinis sambungan ka almarhum raja, kumaha ageung atanapi alit. Nalika anjeunna ngantosan pikeun ngumpulkeun wristband anu bakal masihan aksés kana antrian, Jacqueline Pearsons, 51, ti kalér London, nyikat cimata tina panonna. Ieu mangrupikeun kasempetan émosional pikeun anjeunna, anjeunna ngajelaskeun. Indungna, anu maot dua satengah taun ka pengker, parantos janten kipas anu hébat ti almarhum Ratu, saatos ngahadiran penobatan na di 1953. "Janten unggal waktos kuring ningali Ratu, anjeunna ngémutan indung kuring," saur Jacqueline. “Jeung ayeuna manéhna geus indit ogé. Janten ieu karasaeun sapertos anu leres-leres kedah kuring laksanakeun. ”Nalika kecap dugi ka tukangeun antrian yén Raja sareng Pangéran Wales parantos nganjang ka para duka anu langkung handap, anu di tukang ngaapresiasi kana sikep éta. . "Aranjeunna ngalakukeun naon anu dilakukeun ku ibu sareng nini," saur Sarah Mellor, 44, ti Chorley, Lancashire. "Kuring ngagaduhan hormat pisan pikeun éta - éta pasti sesah nalika anjeun kaleungitan indung anjeun dina yuswa 73." Sareng nalika aranjeunna siap ngadagoan antrian dugi ka awal-awal, seueur anu ngantri nyarios yén éta mangrupikeun pangorbanan anu alit. ngadamel. Michael Tropp, a Anglophile timer digambarkeun ti Atlanta, Georgia, kungsi anjog ti AS isuk-isuk dina hiber sapeuting salapan jam. Pupusna ratu mangrupikeun momen dina sajarah anu anjeunna kedah ngahormatan. "Salila 70 taun anjeunna janten ibu nagara ieu," saurna.

Rébuan barudak dirawat pikeun kurang gizi di Skotlandia

BBC News

Diterbitkeun58 menit katukangBagikeuntutupBagikeun halamanSalin tautanNgeunaan ngabagikeun sumber Gambar, Getty Images Rébuan barudak parantos dirawat di rumah sakit Skotlandia kusabab kakurangan gizi, numutkeun inohong anyar. nepi ka 3,895. Angka anu diala ku koran The Herald dina paménta Kabebasan Émbaran nunjukkeun angka ampir dua kali taun ka tukang ti 572 ka 1000. BBC Skotlandia parantos ngadeukeutan pamaréntahan Skotlandia pikeun koméntar. Déwan kaséhatan nyatakeun yén pasien individu tiasa nyababkeun langkung ti hiji pangakuan di rumah sakit.NHS Lothian inohong kaungkap 928 barudak anu flagged beureum pikeun rojongan dietary ti Januari 2018 nepi ka Juni taun ieu. Para ahli sieun kaayaan éta ngan bakal parah kusabab biaya krisis hirup anu disababkeun ku naékna inflasi sareng harga énergi anu naék. Pete Ritchie, organisasi kawijakan pangan Nourish Scotland, ngajelaskeun pandémik Covid salaku "musibah" pikeun kaséhatan fisik sareng mental murangkalih sareng nonoman. "Supermarkets kedah ngabantosan urang dina krisis biaya hirup ieu ku cara ngirangan biaya karinjang katuangan séhat." John Dickie, diréktur Grup Aksi Kamiskinan Anak (CPAG) Skotlandia, nyatakeun yén éta henteu sadayana ngeunaan kamiskinan. Anjeunna nambahan: "Ieu mangrupikeun panginget anu jelas ngeunaan kumaha pentingna pamaréntahan dina unggal tingkat ngalaksanakeun pikeun mastikeun yén sadaya kulawarga ngagaduhan sumber daya anu diperyogikeun pikeun masihan budakna diet anu séhat." geus dijieun ka dieticians murangkalih pikeun "faltering pertumbuhan" di Dundee, Perth na Kinross leuwih tilu satengah taun kaliwat.The inohong teu kaasup data GP, dimana paling barudak di résiko tina kurang gizi bakal dirawat.NHS Forth Valley ceuk relea nyanyi inohong bisa ngakibatkeun barudak keur diidentifikasi bari NHS Grampian ogé kacatet angka leutik pisan.NHS Borders, NHS Dumfries na Galloway na NHS Kapuloan Kulon ceuk euweuh barudak geus dirawat keur kurang gizi bari NHS Ayrshire na Arran na NHS Fife teu nyadiakeun data. Malnutrisi ngarujuk kana kakurangan, kaleuwihan atawa teu saimbangna dina asupan énérgi jeung atawa zat gizi hiji individu.Kurang-gizi bisa ngakibatkeun beurat low atawa jangkungna pikeun umur atawa anak keur underweight.'Penting pikeun waspada'Barudak anu kaleuwihan beurat atawa obese ogé bisa jadi dina resiko alatan diet goréng bari gering bisa mangaruhan kamampuh awak pikeun nyerep gizi.Ada Garcia, ahli gizi kaséhatan publik di Universitas Glasgow, ceuk: "Ngawaskeun undernutrition leres pakait sareng kamiskinan penting pikeun idéntifikasi kasus needing klinis. perlakuan jeung pikeun penyediaan perawatan sosial. "Dina populasi, bebas tina kabeungharan, bakal salawasna aya sajumlah barudak anu teu tumuwuh nurutkeun kurva pertumbuhan ekspektasi sarta standar sarta eta kasus perlu dokuméntasi jeung diawaskeun.

Rébuan barudak dirawat pikeun kurang gizi di Skotlandia

BBC News - UK RSS Feed - News Dunya

Diterbitkeun1 jam ka tukangBagikeuntutupBagikeun halamanSalin tautanNgeunaan babagiSumber gambar, Getty Images Rébuan barudak parantos dirawat pikeun kakurangan gizi di rumah sakit Skotlandia, numutkeun inohong anyar. nepi ka 3,895. Angka anu diala ku koran The Herald dina paménta Kabebasan Émbaran nunjukkeun angka ampir dua kali taun ka tukang ti 572 ka 1000. BBC Skotlandia parantos ngadeukeutan pamaréntahan Skotlandia pikeun koméntar. Déwan kaséhatan nyatakeun yén pasien individu tiasa nyababkeun langkung ti hiji pangakuan di rumah sakit.NHS Lothian inohong kaungkap 928 barudak anu flagged beureum pikeun rojongan dietary ti Januari 2018 nepi ka Juni taun ieu. Para ahli sieun kaayaan éta ngan bakal parah kusabab biaya krisis hirup anu disababkeun ku naékna inflasi sareng harga énergi anu naék. Pete Ritchie, organisasi kawijakan pangan Nourish Scotland, ngajelaskeun pandémik Covid salaku "musibah" pikeun kaséhatan fisik sareng mental murangkalih sareng nonoman. "Supermarkets kedah ngabantosan urang dina krisis biaya hirup ieu ku cara ngirangan biaya karinjang katuangan séhat." John Dickie, diréktur Grup Aksi Kamiskinan Anak (CPAG) Skotlandia, nyatakeun yén éta henteu sadayana ngeunaan kamiskinan. Anjeunna nambahan: "Ieu mangrupikeun panginget anu jelas ngeunaan kumaha pentingna pamaréntahan dina unggal tingkat ngalaksanakeun pikeun mastikeun yén sadaya kulawarga ngagaduhan sumber daya anu diperyogikeun pikeun masihan budakna diet anu séhat." geus dijieun ka dieticians murangkalih pikeun "faltering pertumbuhan" di Dundee, Perth na Kinross leuwih tilu satengah taun kaliwat.The inohong teu kaasup data GP, dimana paling barudak di résiko tina kurang gizi bakal dirawat.NHS Forth Valley ceuk relea nyanyi inohong bisa ngakibatkeun barudak keur diidentifikasi bari NHS Grampian ogé kacatet angka leutik pisan.NHS Borders, NHS Dumfries na Galloway na NHS Kapuloan Kulon ceuk euweuh barudak geus dirawat keur kurang gizi bari NHS Ayrshire na Arran na NHS Fife teu nyadiakeun data. Malnutrisi ngarujuk kana kakurangan, kaleuwihan atawa teu saimbangna dina asupan énérgi jeung atawa zat gizi hiji individu.Kurang-gizi bisa ngakibatkeun beurat low atawa jangkungna pikeun umur atawa anak keur underweight.'Penting pikeun waspada'Barudak anu kaleuwihan beurat atawa obese ogé bisa jadi dina resiko alatan diet goréng bari gering bisa mangaruhan kamampuh awak pikeun nyerep gizi.Ada Garcia, ahli gizi kaséhatan publik di Universitas Glasgow, ceuk: "Ngawaskeun undernutrition leres pakait sareng kamiskinan penting pikeun idéntifikasi kasus needing klinis. perlakuan jeung pikeun penyediaan perawatan sosial. "Dina populasi, bebas tina kabeungharan, bakal salawasna aya sajumlah barudak anu teu tumuwuh nurutkeun kurva pertumbuhan ekspektasi sarta standar sarta eta kasus perlu dokuméntasi jeung diawaskeun.

semifinal Liga Super: St Helens 19-12 Salford Beureum Devils

BBC News - Olahraga RSS Feed - News Dunya

St Helens (13) 19Ujian: Batchelor 2, Bennison Goals: Makinson 3 Drop-goal: LomaxSalford (6) 12Tries: Watkins, Brierley Goals: Sneyd 2St Helens nahan usaha satengah kadua sumanget ti Salford pikeun meunang semifinal Liga Super maranéhanana sarta buku tanggal Grand Final ngalawan Leeds.Joe Batchelor urang babak kahiji ganda dirobah sarta gawang Jonny Lomax serelek masihan sisi Kristian Woolf urang hiji kalungguhan 13-6, kalawan skor Kallum Watkins 'di reply.Ryan Brierley mawa Salford deui dina hiji titik dina. babak kadua kalawan skor breakaway-Na. Jon Bennison keuna handap telat dina pikeun mastikeun pakasaban ieu dipigawé pikeun Saints. Ieu meunangna hartina Saints masih bisa ngirim off departing palatih Woolf jeung Grand Final pikeun nginget, sabab moro kasuksésan showpiece kaopat lempeng dina a row.Under Queenslander, Saints geus jadi powerhouse pertahanan pikeun buka kalayan serangan sparkling maranéhna, sarta diperlukeun sagala tekad jeung grit nu ngagiling handap a dogged Salford.Lomax kagungan bal dina senar sapanjang kalawan kaulinan najong pondok na, rele. asing Batchelor jeung Bennison pikeun skor maranéhanana, sarta maénkeun bravely di garis sanajan tatu biadab on sirah na. Ieu Sigana Salford bisa di pikeun soré kasar mimiti nalika aranjeunna rode badai keur dialungkeun ka aranjeunna ku Saints, sarta acan ngan. trailed ku tujuh di istirahat sanggeus Watkins muatan deui ngalawan gandum off Marc Sneyd pass.The kahiji kalina maranéhna bray wali kaluar kalawan shift mérek dagang ngahasilkeun titik dihargaan ngagambar aranjeunna dina hiji titik, Tim Lafai ngaleupaskeun Joe Burgess ka scorch handap. ditinggalkeun jeung eupan Brierley mun balik handapeun posts.Pamustunganana, omission sahiji playmaker konci Brodie Croft ngaliwatan protokol geger otak, sarta leungitna saterusna hooker pangaruh Andy Ackers pikeun alesan sarua salila game, ditinggalkeun Salford tanpa karajinan pikeun buka kalayan undoubted maranéhna. graft.St Helens: Bennison, Makinson, Percival, Hurrell, Welsby, Lomax, Roby, Mata'utia, Batchelor, Knowles, Sironen, Paasi, Lees.Interchanges: Lussick, McCarthy-Scarsbrook, Wingfield, Bell.Sin-bin: Knowle s (24), Makinson (75).Salford: Brierley, Sio, Watkins, Lafai, Burgess, Sneyd, Atkin, Ackers, Wright, Taylor, Vuniyayawa, Ormondroyd, Cross.Interchanges: Lucley, Bourouh, Gerrard, Dupree.Wasit: Chris Kendall (RFL)

Wolves 0-3 Manchester City: Erling Haaland nyetak deui dina kameunangan dominan

BBC News - Olahraga RSS Feed - News Dunya

Erling Haaland nuluykeun nyetak nyetak anu luar biasa nalika Manchester City balik deui ka puncak Liga Utama kalayan kameunangan anu saé ngalawan Wolves 10-lalaki di Molineux. Host ngan ukur nyabak bal sakali sateuacan Jack Grealish nempatkeun City di payun saatos 55 detik. .Haaland nyitak pikeun kaulinan katujuh padeukeut sarta nyandak tally na ka 14 dina salapan kaliwat nalika anjeunna dua kali kaunggulan sémah 'ku usaha jarak jauh sanggeus 16 menit.A Wolves sumanget terus nyoba jeung serangan, malah sanggeus Nathan Collins dikirim. off pikeun tinggi-satengah tackle on Grealish.However, kalawan Raul Jiménez leungit alatan tatu sarta kadatangan anyar Diego Costa teu dianggap cukup fit pikeun involvement wae saluareun pasamoan sababaraha fans saméméh kaulinan, aranjeunna pernah kasampak kamungkinan pikeun nambahkeun kana tally paltry maranéhanana. tilu gol liga. Sabalikna, City boga 23, kalawan Phil Foden ngalengkepan kameunangan maranéhanana ku nyintreuk ka imah Kevin de Bruyne's low cross tengah ngaliwatan babak kadua. Awal luhung urang Haaland némbongkeun euweuh tanda stopp ingHaaland parantos nyitak langkung seueur gol nyalira tibatan 13 tina 19 saingan Liga Premier City sateuacan kick-off - sareng tungtungna fans anu nganjang nyanyi "Erling Haaland parantos nyetak langkung seueur tibatan anjeun" di pendukung Wolves. Jumlah ayeuna Haaland 11, Wolves tilu. Pikeun kontéks, nalika Mohamed Salah megatkeun rekor gol dina usum 38-game dina 2017-18, manéhna geus manggihan net dina opat kali sanggeus tujuh kaulinan. Usaha panganyarna Haaland teu ilahar dina yén anjeunna nyitak éta ti luar wewengkon pinalti. Narima diilikan di jero satengahna Wolves, Haaland diidinan ngahurungkeun tur lumpat saméméh ngebor tembakan low ngaliwatan Jose Sa. pertandingan tandang.Haaland ogé nyayogikeun operan ti mana De Bruyne nyiptakeun gawang Foden dina satengah kadua.Sanaos seueur teuing waktos anu tinggal dina musim pikeun ngadamel kaputusan konkret, dina bukti ayeuna hese ningali kumaha Haaland, atanapi juara City, tiasa. Dieureunkeun dina hal judul.Tugas tangguh anu mustahil pikeun WolvesTugas anu parantos tangguh pikeun Wolves teu mungkin saatos satengah jam. Sanajan urut lalaki Aston Villa éta subyek ambek fans imah sanggeus PHK Collins ', nu ngalepatkeun perenahna squarely jeung bek imah, a £ 20m signing usum panas ti Burnley.Collins masih manggihan suku-Na di Molineux sarta larangan tilu pertandingan. anu bakal maréntah Welshman kaluar tina patandingan liga ngalawan West Ham, Chelsea jeung Nottingham Forest moal mantuan prosés éta. Sahenteuna Collins terang naon anu anjeunna kaayaan, sanajan. Wolves mayar catetan klub £ 38m fee awal pikeun Matheus Nunes. Tilas lalaki Sporting Lisbon ieu berjuang pikeun nyieun dampak. Dina hiji titik dina babak kahiji, gelandang leungit ngilikan deukeut garis tengah, tuluy ngudag tilu pamaén City anu ngalengkepan segitiga rapih operan jeung mindahkeun bal kaluar ka arah touchline. tanpa Nunes meunang deukeut cukup nyieun tackle a.

鹿児島県西之表市に「緊急安全確保」発令 命を守る行動を

Berita Jepang - Livedoor News RSS Feed

鹿児島県西之表市(種子島)に「緊急安全確保」発令 命を守る行動を2022/09/17 22:37 ウェザーニュース台風14号の接近により、鹿児島県には暴風などの特別警報が発表されています。鹿児島県種子島北部に位置する西之表市は、市内全域の7,833世帯14,493人を対象に「緊急安全確保」の避難情報を発令しました。警戒レベル5の情報です。暴風が吹き始めてからでは外出を伴う避難行動が出来なくなります。危険な状況になる前に頑丈な建物へ避難し、窓から離れた場所で過ごすなど身の安全を確保して下さい。

Abdi ngarepkeun Raja Charles bakal nyorong tindakan ngeunaan parobahan iklim, saur John Kerry

BBC News

Diterbitkeun25 menit katukangBagikeuntutupBagikeun halamanSalin tautanNgeunaan babagiSumber gambar, utusan iklim PA MediaPrésidén Biden parantos nyarios ka BBC anjeunna ngarepkeun Raja Charles bakal neraskeun padamelanna dina pemanasan global. ngungkit jinis tindakan anu urang peryogikeun ayeuna sacara global".Ceuk anjeunna yén raja parantos "nunjukkeun" anjeunna hoyong ngajaga gairah pikeun lingkungan "dina cara anu pas". KTT iklim PBB.Diomongkeun ti AS, urut Sekretaris Nagara ngawartoskeun Laura Kuenssberg anjeunna geus diondang ningali lajeng-Pangeran Wales di Skotlandia pikeun ngabahas krisis iklim tapi pasamoan ieu dibatalkeun sanggeus pupusna Ratu.Global halodo : Naha taun 2022 mangrupikeun taun anu paling garing dina catetan? Pitunjuk anu saderhana pikeun parobahan iklim Putin henteu ngarusak Pakta Iklim Glasgow - Kerry Tapi Pak Kerry nyarios anjeunna "pisan" ngaharepkeun Raja bakal terusNyorong argumen pikeun aksi radikal pikeun ngatasi perubahan iklim "dina prosés konstitusional". bangsa urang sareng anjeunna ngartos éta ogé saha waé di pangeusina, ”saurna. "Anjeunna sacara konsisten dina masalah ieu, dimimitian dina taun rumaja sareng ngalaksanakeun seueur iterasi anu béda sareng anjeunna nyata, percanten ka kuring. "Anjeunna terang masalah di luar, ka tukang sareng ka hareup sareng anjeunna parantos janten pamimpin." Mr Kerry nyarios yén Raja parantos ngabahas hoyong "relevan sareng nyobian kalibet" sareng anjeunna ngarepkeun anjeunna bakal terus aktip dina masalah lingkungan. "Anjeunna mangrupikeun panyusun anu penting pisan sareng saha waé anu ngagaduhan kamampuan pikeun ngungkit jinis tindakan anu urang peryogikeun ayeuna sacara global.

Mohammed Bin Salman: uleman kontroversial Pangeran Saudi ka pamakaman Ratu

BBC News

Diterbitkeun33 menit ka tukangBagikeuntutupBagikeun halamanSalin tautanNgeunaan babagiSumber gambar, Getty ImagesUndangan Britania ka Putra Mahkota Arab Saudi jeung pangawasa de facto, Mohammed Bin Salman, pikeun ngahadiran pamakaman Ratu geus ngabalukarkeun badai protés ti aktivis HAM. A laporan CIA declassified menyimpulkan yén putra mahkota geus otorisasi rajapati jeung dismemberment sahiji wartawan Saudi Jamal Khashoggi jero Konsulat Saudi di Istanbul di 2018. Putra mahkota Saudi jeung pamaréntahanana nampik ieu, tapi anjeunna geus katempo salaku hal tina paria di. Kulon jeung geus teu ka Britania saprak. Dugi ka ayeuna. Juru bicara Kedubes Saudi negeskeun yén pangeran, anu katelah "MBS", bakal sumping ka London sabtu minggu ieu, tapi henteu écés upami anjeunna bakal ngahadiran pamakaman saleresna dina Senén. Hatice Gengiz, tunangan wartawan Saudi anu ditelasan, saurna. uleman éta noda dina mémori Ratu Elizabeth II. Anjeunna nyauran anjeunna ditangkep nalika anjeunna darat di London, sanaos anjeunna ragu yén ieu bakal kajantenan. Kelompok tekanan Kampanye Ngalawan Perdagangan Senjata (CAAT) parantos nuduh Arab Saudi sareng monarki Teluk anu sanés ngagunakeun pamakaman Ratu salaku jalan pikeun - di kecap maranéhanana - "whitewash" rékaman HAM maranéhanana. Grup éta ngira-ngira yén saprak mimiti perang anu dahsyat di Yaman dalapan taun ka pengker, Inggris parantos ngajual koalisi anu dipimpin Saudi anu berjuang di dinya langkung ti $ 23bn pakarang. Naon anu lumangsung ka Jamal Khashoggi? Saha Putra Mahkota Saudi Mohammed bin Salman? Yaman: Naha aya perang di dinya? Kabébasan pulitik saeutik ogé geus ngiles sagemblengna saprak MBS jadi putra mahkota di 2017, kalawan hukuman panjara hefty dibikeun ka kritik pamaréntah, malah ngan pikeun tulisan média sosial. Dina waktu nu sarua, paradoxically, putra mahkota geus embarked on program masif liberalisasi sosial. Bioskop sareng hiburan umum, parantos lami dilarang di Karajaan kusabab dianggap "teu Islami", parantos dibuka deui. Dina pesenan MBS, awéwé ayeuna diidinan nyetir sareng karajaan gurun parantos janten host pikeun acara olahraga sareng musik internasional, kalebet konsér ku DJ David Guetta. Arab Saudi, sanajan catetan hak asasi manusa beurat-dikritik na, tetep sekutu kuat Britania di Teluk, dimana eta ditempo ku Kulon salaku benteng ngalawan ékspansi agrésif Iran. Ieu meuli pakarang barat, employs rébuan pagawe expatriate, host haji taunan haji jeung mantuan pikeun ajeg harga minyak. Sadayana sabagean ngajelaskeun naha kritik internasional ngeunaan putra mahkota paling-paling diredam.Leuwih lengkep dina carita ieu Kunjungan Pangeran Saudi di Paris ka Macron memicu protes28 JuliBiden pendak sareng putra mahkota Saudi dina perjalanan kontroversial15 JuliPangeran Saudi dina kunjungan Turki munggaran saprak pembunuhan22 Juni

Mohammed Bin Salman: uleman kontroversial Pangeran Saudi ka pamakaman Ratu

BBC News

Diterbitkeun36 menit ka tukangBagikeuntutupBagikeun halamanSalin tautanNgeunaan babagiSumber gambar, Getty ImagesUndangan Britania ka Putra Mahkota Arab Saudi jeung pangawasa de facto, Mohammed Bin Salman, pikeun ngahadiran pamakaman Ratu geus ngabalukarkeun badai protés ti aktivis HAM. A laporan CIA declassified menyimpulkan yén putra mahkota geus otorisasi rajapati jeung dismemberment sahiji wartawan Saudi Jamal Khashoggi jero Konsulat Saudi di Istanbul di 2018. Putra mahkota Saudi jeung pamaréntahanana nampik ieu, tapi anjeunna geus katempo salaku hal tina paria di. Kulon jeung geus teu ka Britania saprak. Dugi ka ayeuna. Juru bicara Kedubes Saudi negeskeun yén pangeran, anu katelah "MBS", bakal sumping ka London sabtu minggu ieu, tapi henteu écés upami anjeunna bakal ngahadiran pamakaman saleresna dina Senén. Hatice Gengiz, tunangan wartawan Saudi anu ditelasan, saurna. uleman éta noda dina mémori Ratu Elizabeth II. Anjeunna nyauran anjeunna ditangkep nalika anjeunna darat di London, sanaos anjeunna ragu yén ieu bakal kajantenan. Kelompok tekanan Kampanye Ngalawan Perdagangan Senjata (CAAT) parantos nuduh Arab Saudi sareng monarki Teluk anu sanés ngagunakeun pamakaman Ratu salaku jalan pikeun - di kecap maranéhanana - "whitewash" rékaman HAM maranéhanana. Grup éta ngira-ngira yén saprak mimiti perang anu dahsyat di Yaman dalapan taun ka pengker, Inggris parantos ngajual koalisi anu dipimpin Saudi anu berjuang di dinya langkung ti $ 23bn pakarang. Naon anu lumangsung ka Jamal Khashoggi? Saha Putra Mahkota Saudi Mohammed bin Salman? Yaman: Naha aya perang di dinya? Kabébasan pulitik saeutik ogé geus ngiles sagemblengna saprak MBS jadi putra mahkota di 2017, kalawan hukuman panjara hefty dibikeun ka kritik pamaréntah, malah ngan pikeun tulisan média sosial. Dina waktu nu sarua, paradoxically, putra mahkota geus embarked on program masif liberalisasi sosial. Bioskop sareng hiburan umum, parantos lami dilarang di Karajaan kusabab dianggap "teu Islami", parantos dibuka deui. Dina pesenan MBS, awéwé ayeuna diidinan nyetir sareng karajaan gurun parantos janten host pikeun acara olahraga sareng musik internasional, kalebet konsér ku DJ David Guetta. Arab Saudi, sanajan catetan hak asasi manusa beurat-dikritik na, tetep sekutu kuat Britania di Teluk, dimana eta ditempo ku Kulon salaku benteng ngalawan ékspansi agrésif Iran. Ieu meuli pakarang barat, employs rébuan pagawe expatriate, host haji taunan haji jeung mantuan pikeun ajeg harga minyak. Sadayana sabagean ngajelaskeun naha kritik internasional ngeunaan putra mahkota paling-paling diredam.Leuwih lengkep dina carita ieu Kunjungan Pangeran Saudi di Paris ka Macron memicu protes28 JuliBiden pendak sareng putra mahkota Saudi dina perjalanan kontroversial15 JuliPangeran Saudi dina kunjungan Turki munggaran saprak pembunuhan22 Juni

September 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Pamaké Diverifikasi
profil Poto
Brian Gagak
@briancrow
profil Poto
Nonoka Chikugo
@nonokachikugo
profil Poto
Yuuki Mochimaru
@yuukimochimaru
profil Poto
Yuumi Asahina
@yuumiasahina
Iklan