Preloader
Silaturahmi, Eceran, Konférénsi & Kajadian - Proyék Inggris
0

Ieu kasempetan seru pikeun fléksibel, hardworking, pamuter tim pikeun gabung Tim Acara salaku Administrator Acara. Kami narékahan pikeun ngarékam Administrator anu sumanget sareng proaktif pikeun ngabantosan dina ngadukung sagala aspek administrasi acara, tina nanganan patarosan sareng pesenan tempat dugi ka pangiriman sateuacan sareng saatos acara.

Peran éta bakal nyertakeun rupa-rupa kagiatan acara Universitas internal sareng éksternal anu beroperasi sacara langsung sareng online, anu ngabutuhkeun komunikasi anu jelas, boh tulisan sareng lisan, kaahlian organisasi anu saé, akurasi sareng perhatian kana detil.

Anjeun kedah gaduh pangalaman administrasi acara anu tiasa dibuktikeun kalebet penanganan sareng pamrosésan. Anjeun kedah tiasa damel dina tekenan bari suksés ngatur sareng nganteurkeun rupa-rupa acara sareng konperénsi dina waktos sareng anggaran. Kamampuhan pikeun méré prioritas sareng ngatur beban kerja anjeun unggal dinten sareng ngarengsekeun masalah sacara diplomatik bari nyayogikeun layanan palanggan anu saé ogé penting. Anjeun ogé kedah gaduh, atanapi nunjukkeun kamampuan pikeun ngembangkeun, kaahlian téknis anu penting pikeun organisasi acara online.

Accountabilities konci: 

  • liaising kalawan klien pikeun ascertain sarat acara maranéhanana tepat
  • ngatur anggaran
  • Koordinasi sadaya aspek manajemén acara anu kalebet manajemén tempat sareng fasilitas, perenah ruangan, bungkus konperénsi sareng program hiburan.
  • liaising kalawan pamasaran jeung PR kolega pikeun ngamajukeun acara
  • liaising kalawan klien tur désainer pikeun nyieun bahan acara
  • manajemén utusan
  • evaluasi pasca-acara (kalebet éntri data sareng analisa sareng ngahasilkeun laporan pikeun pamangku kapentingan acara)
  • Sifat peran hartina bakal aya sarat pikeun digawé jam unsociable jeung weekends

Universitas Plymouth komitmen kana budaya inklusif sareng ngahormatan karagaman, sareng ngabagéakeun aplikasi ti sadaya bagian masarakat.

Pikeun diskusi informal mangga ngahubungi email Alison Goodwin:  alison.goodwin@plymouth.ac.uk atawa Louise Hagan louise.hagan@plymouth.ac.uk

Ieu mangrupikeun posisi full-time damel 37 jam per minggu sacara permanén.

Tanggal Tutup: 12 Tengah wengi, Minggu 24th Juli 2022

Wawancara diperkirakeun lumangsung dina 3rd jeung / atawa 4th Agustus 2022 sareng anjeun bakal dibéjaan upami anjeun parantos kapilih atanapi henteu.

Calon éksternal anu suksés pikeun posisi ieu bakal padamelan ku Universitas Plymouth Services Limited, cabangna milik pinuh ku Universitas Plymouth. Karyawan Universitas Plymouth Services Limited damel sareng kolega Universitas Plymouth dina pangiriman visi strategis Plymouth, sareng bakal ngadopsi kawijakan sareng prosedur SDM Universitas Plymouth sacara lengkep iwal disebutkeun béda.

Universitas Plymouth mangrupikeun komunitas anu rupa-rupa, ngabagéakeun dimana sadayana ngajantenkeun bédana sareng didorong pikeun ngagarap sadayana. Pikeun milarian langkung seueur ngeunaan komunitas inklusif urang, inisiatif sapertos Athena Swan sareng Piagam Kesetaraan Balapan sareng sajumlah kauntungan / mékanisme pangrojong sapertos kerja fleksibel, jaringan staf sareng maternity, kabapakan sareng cuti adopsi, mangga buka kami. Kasaruaan, Diversity jeung Inklusi halaman wéb

Kami khususna ngabagéakeun pelamar ti grup anu diwakilan di Universitas Plymouth, sapertos BAME / BIPOC sareng LGBT +.

Milih anjeun Réaksi!
Leave a Comment

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.

September 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Pamaké Diverifikasi
profil Poto
Brian Gagak
@briancrow
profil Poto
Nonoka Chikugo
@nonokachikugo
profil Poto
Yuuki Mochimaru
@yuukimochimaru
profil Poto
Yuumi Asahina
@yuumiasahina
Iklan