Preloader

Asahina Yuumi - Twitter Anggota Banzai Jepang

Media Sosial Asahina Yuumi - 朝日奈 ゆうみ

Préféktur Jepang xxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxx

Asahina Yuumi – 朝日奈 ゆうみ – Poto Profil

Media Sosial Banzai Jepang

Pesen dikirim!
Ramalan Cuaca

[newsplugin_feed id='1653033037572′ title='tokyo' keywords='tokyo' link_open_mode='_blank' link_follow='yes' show_date='true' show_source='true' show_abstract='true' count='50'= wp_uid 2′]

Asahina Yuumi - Twitter Anggota Banzai Jepang

Pesen dikirim!

[newsplugin_feed id='1653033037572′ title='tokyo' keywords='tokyo' link_open_mode='_blank' link_follow='yes' show_date='true' show_source='true' show_abstract='true' count='50'= wp_uid 2′]

Mio Hoshizora - Anggota Banzai Jepang

Anggota Banzai Jepang Mio Hoshizora – 星空 みお

Mio Hoshizora – 星空 みお – Propil Mini

  • nami:Hoshizora Mio (星空みお)
  • nickname:
  • tepang warsi: Séptémber 29
  • Tempat lahir: Tokyo, Jepang
  • zodiak: Libra
  • Type getih:
  • hobi:
  • Warna Anggota

Mio Hoshizora – 星空 みお – Poto Propil

Mio Hoshizora – 星空 みお – Surat kipas ☆

Hiburan Kospanik
Royal Palace Shibuya 205
15-10 Uguisudanicho
Shibuya-ku
150-0032

Mio Hoshizora – 星空 みお – Profil Pinuh

Mio Hoshizora – 星空 みお

Ulang taun 誕生日

9月29日 / 29 Séptémber

Ngitung Turun ka

Mio Hoshizora – 星空 みお

tepang warsi

ニックネーム Nickname

のの、のんちゃん / Nono, Non-chan

血液型 Golongan getih

A型 / Tipe-A

星座 Tanda Zodiak

てんびん座 / Libra

キャッチフレーズ Salam pikeun fans

夜空の星を見て”みお〜”??みんなの心に輝くお星さまになりたい!東上たい!

Ningali béntang di langit peuting, "Mio"? ?? Abdi hoyong janten béntang anu bersinar dina haté urang sadayana! Abdi Mio Hoshizora, juru panginjil Tokyo!

趣味 hobi

ラーメン!!!!

ramén! !! !!

特徴 Ciri

生粋の甘えん坊。踊ることと笑うことが大好き。人が予測しない突飛な股れ碕。

Sayang asli. Anjeunna mikanyaah nari jeung seuri. Sireum habitual nu behaves dina cara aneh nu urang teu diantisipasi.

都道府県 PR Lokal Perkenalan

世界に誇れる日本の中心都市!流行の発信地 東京で、日本を感じてみませゟか

Kota tengah kelas dunya Jepang! Naha anjeun teu ngarasa Jepang di Tokyo, wabah fashion?

Pesen dikirim!

Préféktur Tokyo

Lafal basa Inggris Tokyo: /toʊkiːjoʊ/ (Basa Jepang: 東京, Tōkyō [toːkʲoː] (Ngeunaan soundlisten ieu)), sajarahna dipikawanoh di kulon salaku Tokio jeung resmina Tokyo Metropolis (東京都, Tōkyō-to), nyaéta ibukota, nu panggedéna. kota, jeung wewengkon métropolitan pangpadetna di Wewengkon Greater Tokyo, wewengkon Kantō, jeung Jepang, ogé wewengkon métropolitan pangpadetna di dunya jeung préféktur pangpadetna di Jepang.

Lokasina di hulu Teluk Tokyo, préféktur ieu mangrupa bagian ti wewengkon Kantō di basisir Pasifik tengah pulo utama Jepang Honshu.

Tokyo mangrupikeun pusat politik sareng ékonomi nagara, ogé korsi Kaisar Jepang sareng pamaréntahan nasional. Nepi ka 2021, préféktur ieu diperkirakeun gaduh populasi 14.04 juta.

Wewengkon Greater Tokyo mangrupikeun daérah métropolitan anu pangpadetna di dunya, kalayan diperkirakeun 37.468 juta penduduk dina taun 2018.

Asalna hiji désa nelayan, ngaranna Edo, kota jadi puseur pulitik nonjol dina 1603, nalika eta jadi korsi tina Tokugawa shogun.

Dina pertengahan abad ka-18, Edo mangrupikeun salah sahiji kota anu pangpadetna di dunya kalayan langkung ti sajuta.

Sanggeus ahirna shogun dina 1868, ibukota kakaisaran di Kyoto dipindahkeun ka kota, nu ngaranna Tokyo (sacara harfiah "ibu kota wétan").

Tokyo dirusak ku gempa Great Kantō 1923, sareng deui ku serangan bom Sekutu nalika Perang Dunya II.

Dimimitian taun 1950-an, kota ngalaman rekonstruksi sareng ékspansi gancang, teras mingpin pamulihan ékonomi pasca perang Jepang.

Ti taun 1943, Pamaréntah Métropolitan Tokyo ngokolakeun 23 bangsal husus préféktur (baheulana Kota Tokyo), rupa-rupa kota ranjang jeung pinggiran kota di wewengkon kulon, sarta dua ranté pulo luar.

Tokyo mangrupikeun ékonomi kota panggedéna di dunya dumasar kana produk doméstik kotor, sareng dikategorikeun salaku kota Alpha+ ku Jaringan Panaliti Globalisasi sareng Kota Dunya.

Bagian tina daérah industri anu kalebet kota Yokohama, Kawasaki, sareng Chiba, Tokyo mangrupikeun pusat bisnis sareng kauangan utama Jepang.

Taun 2019, éta janten host 36 perusahaan Fortune Global 500.

Dina 2020, éta rengking kaopat dina Indéks Pusat Keuangan Global, saatos New York City, London, sareng Shanghai.

Tokyo boga munara pangluhurna di dunya, Tokyo Skytree, [10] jeung fasilitas alihan cai banjir jero taneuh panggedéna di dunya, MAOUDC.

Jalur Tokyo Metro Ginza nyaéta jalur metro bawah tanah pangkolotna di Asia Wétan (1927).[12]

Kota ieu parantos ngayakeun sababaraha acara internasional, kalebet Olimpiade Usum Panas sareng Paralimpik 1964, Olimpiade Usum Panas 2020 sareng Paralimpik sareng tilu Puncak G7 (1979, 1986, sareng 1993).

Tokyo mangrupikeun pusat panalungtikan sareng pamekaran internasional sareng diwakilan ku sababaraha paguron luhur, khususna Universitas Tokyo.

Stasion Tokyo mangrupikeun pusat sistem karéta pélor Shinkansen Jepang, sareng kota ieu dilayanan ku jaringan rél sareng subway anu éksténsif.

Distrik Tokyo anu kasohor di antarana Chiyoda (situs Istana Kaisar), Shinjuku (pusat administrasi kota), sareng Shibuya (pusat komersil, budaya sareng bisnis)

Kagoshima, JP Cuaca

Ramalan Cuaca

[newsplugin_feed id='1653033037572′ title='tokyo' keywords='tokyo' link_open_mode='_blank' link_follow='yes' show_date='true' show_source='true' show_abstract='true' count='50'= wp_uid 2′]

Haruna Mizusawa - Anggota Banzai Jepang

Anggota Banzai Jepang Kana Ichinose – 一ノ瀬 かな

Kana Ichinose – 一ノ瀬 かな – Propil Mini

  • nami:Kana Ichinose – 一ノ瀬 かな
  • nickname:かなもん / Kanamon
  • tepang warsi: 17 Oktober
  • Tempat lahir: Tokyo, Jepang
  • zodiak:てんびん座 / Libra
  • Type getih:O型 / Tipe-O
  • hobi:◎ Dahar seueur tuangeun anu lezat!
    (Naha anjeun terang toko kueh anu enak? Upami anjeun terang, wartosan kuring!)
    ◎ Jalan-jalan
    (Kuring perhatikeun yén kuring parantos leumpang 9km! Senang leumpang bari nyieun rupa-rupa panemuan di kota⸜❤️⸝‍)
    ◎ Maca (Abdi resep pisan kana buku anu ditulis ku Hiro Arikawa sareng Kiyoshi Shigematsu♡)
  • anggota xxxxxxxxx

Yuuki Kana Ichinose – 一ノ瀬 かな – Poto Profil

Kana Ichinose – 一ノ瀬 かな – Surat kipas ☆

Hiburan Kospanik
Royal Palace Shibuya 205
15-10 Uguisudanicho
Shibuya-ku
150-0032

Kana Ichinose – 一ノ瀬 かな – Profil Pinuh

Kana Ichinose – 一ノ瀬 かな

Ulang taun 誕生日

10月17日 / 17 Oktober

Ngitung Turun ka

Kana Ichinose – 一ノ瀬 かな

tepang warsi

ニックネーム Nickname

かなもん / Kanamon

血液型 Golongan getih

O型 / Tipe-O

星座 Tanda Zodiak

てんびん座 / Libra

キャッチフレーズ Salam pikeun fans

みんなの好きなものは??シナモン?粉もん?やっぱり〜??かな。!〜!〜!
大阪府の伝道師、一ノ瀬かなです!

Naon karesep sarerea?
Kayu manis?KONAMON(Kadaharan tina tipung)?
Naon anu kudu dipilih〜?
KANAMON!!!
Abdi Kana Ichinose, saurang penginjil ti Préféktur Osaka!

趣味 hobi

◎美味しいものをいっぱい食べる!
(美味しいケーキ屋さん情報待ってるよ!)
◎お散歩(5駅くらいは楽しめちゃう⸜❤️⸝‍)
◎読書(有川浩先生、重松清先生の作品がおスキ♡)

◎ Dahar seueur tuangeun anu lezat!
(Naha anjeun terang toko kueh anu enak? Upami anjeun terang, wartosan kuring!)
◎ Jalan-jalan
(Kuring perhatikeun yén kuring parantos leumpang 9km! Senang leumpang bari nyieun rupa-rupa panemuan di kota⸜❤️⸝‍)
◎ Maca (Abdi resep pisan kana buku anu ditulis ku Hiro Arikawa sareng Kiyoshi Shigematsu♡)

特徴 Ciri

毎日元気な浪速のおてんば軟体少女!!
美味しいもの食べたらご機嫌になります☺️

Abdi awéwé Osaka anu energetik unggal dinten!
Abdi mangrupikeun tukang senam ritmik, janten kuring saé dina kalenturan.
Anu ngajadikeun kuring ngarasa nikmat nyaéta kadaharan anu lezat☺️

都道府県PR Lokal Perkenalan

お祭り大好き笑いの街❁
義理と人情、人の温かさは天下一品やでっ
もちろん粉もんは任せてや〜!!
人生わろたもん勝ち!そんな人達が集まる大阪にあんたも遊びにこーへん?

Osaka mangrupikeun tempat anu pinuh ku seuri anu resep festival❁
Ieu pinuh ku jalma-jalma kalayan kahadean anu pangsaéna!!
Okonomiyaki sareng takoyaki mangrupikeun spesialisasi…!
Hayu urang ngarasakeun sagalana dina kahirupan! Naha anjeun henteu sumping ka Osaka dimana jalma-jalma sapertos kitu kumpul?

Pesen dikirim!

Préféktur Tokyo

Lafal basa Inggris Tokyo: /toʊkiːjoʊ/ (Basa Jepang: 東京, Tōkyō [toːkʲoː] (Ngeunaan soundlisten ieu)), sajarahna dipikawanoh di kulon salaku Tokio jeung resmina Tokyo Metropolis (東京都, Tōkyō-to), nyaéta ibukota, nu panggedéna. kota, jeung wewengkon métropolitan pangpadetna di Wewengkon Greater Tokyo, wewengkon Kantō, jeung Jepang, ogé wewengkon métropolitan pangpadetna di dunya jeung préféktur pangpadetna di Jepang.

Lokasina di hulu Teluk Tokyo, préféktur ieu mangrupa bagian ti wewengkon Kantō di basisir Pasifik tengah pulo utama Jepang Honshu.

Tokyo mangrupikeun pusat politik sareng ékonomi nagara, ogé korsi Kaisar Jepang sareng pamaréntahan nasional. Nepi ka 2021, préféktur ieu diperkirakeun gaduh populasi 14.04 juta.

Wewengkon Greater Tokyo mangrupikeun daérah métropolitan anu pangpadetna di dunya, kalayan diperkirakeun 37.468 juta penduduk dina taun 2018.

Asalna hiji désa nelayan, ngaranna Edo, kota jadi puseur pulitik nonjol dina 1603, nalika eta jadi korsi tina Tokugawa shogun.

Dina pertengahan abad ka-18, Edo mangrupikeun salah sahiji kota anu pangpadetna di dunya kalayan langkung ti sajuta.

Sanggeus ahirna shogun dina 1868, ibukota kakaisaran di Kyoto dipindahkeun ka kota, nu ngaranna Tokyo (sacara harfiah "ibu kota wétan").

Tokyo dirusak ku gempa Great Kantō 1923, sareng deui ku serangan bom Sekutu nalika Perang Dunya II.

Dimimitian taun 1950-an, kota ngalaman rekonstruksi sareng ékspansi gancang, teras mingpin pamulihan ékonomi pasca perang Jepang.

Ti taun 1943, Pamaréntah Métropolitan Tokyo ngokolakeun 23 bangsal husus préféktur (baheulana Kota Tokyo), rupa-rupa kota ranjang jeung pinggiran kota di wewengkon kulon, sarta dua ranté pulo luar.

Tokyo mangrupikeun ékonomi kota panggedéna di dunya dumasar kana produk doméstik kotor, sareng dikategorikeun salaku kota Alpha+ ku Jaringan Panaliti Globalisasi sareng Kota Dunya.

Bagian tina daérah industri anu kalebet kota Yokohama, Kawasaki, sareng Chiba, Tokyo mangrupikeun pusat bisnis sareng kauangan utama Jepang.

Taun 2019, éta janten host 36 perusahaan Fortune Global 500.

Dina 2020, éta rengking kaopat dina Indéks Pusat Keuangan Global, saatos New York City, London, sareng Shanghai.

Tokyo boga munara pangluhurna di dunya, Tokyo Skytree, [10] jeung fasilitas alihan cai banjir jero taneuh panggedéna di dunya, MAOUDC.

Jalur Tokyo Metro Ginza nyaéta jalur metro bawah tanah pangkolotna di Asia Wétan (1927).[12]

Kota ieu parantos ngayakeun sababaraha acara internasional, kalebet Olimpiade Usum Panas sareng Paralimpik 1964, Olimpiade Usum Panas 2020 sareng Paralimpik sareng tilu Puncak G7 (1979, 1986, sareng 1993).

Tokyo mangrupikeun pusat panalungtikan sareng pamekaran internasional sareng diwakilan ku sababaraha paguron luhur, khususna Universitas Tokyo.

Stasion Tokyo mangrupikeun pusat sistem karéta pélor Shinkansen Jepang, sareng kota ieu dilayanan ku jaringan rél sareng subway anu éksténsif.

Distrik Tokyo anu kasohor di antarana Chiyoda (situs Istana Kaisar), Shinjuku (pusat administrasi kota), sareng Shibuya (pusat komersil, budaya sareng bisnis)

Kagoshima, JP Cuaca

Ramalan Cuaca

[newsplugin_feed id='1653033037572′ title='tokyo' keywords='tokyo' link_open_mode='_blank' link_follow='yes' show_date='true' show_source='true' show_abstract='true' count='50'= wp_uid 2′]

Kana Ichinose - Anggota Banzai Jepang

Anggota Banzai Jepang Haruna Mizusawa – 水沢 はるな

Haruna Mizusawa – 水沢 はるな – Mini Profile

  • nami:Mizusawa Haruna (水沢はるな)
  • nickname:はるなん / harunan
  • tepang warsi: 13 April
  • Tempat lahir: Tokyo, Jepang
  • zodiak: Aries
  • Type getih:
  • hobi:
  • Warna Anggota

Haruna Mizusawa – 水沢 はるな – Poto Profil

Haruna Mizusawa – 水沢 はるな – Surat kipas ☆

Hiburan Kospanik
Royal Palace Shibuya 205
15-10 Uguisudanicho
Shibuya-ku
150-0032

Haruna Mizusawa – 水沢 はるな – Profil Lengkap

Haruna Mizusawa – 水沢 はるな

Ulang taun 誕生日

4月13日 / 13 April

Ngitung Turun ka

Haruna Mizusawa – 水沢 はるな

tepang warsi

ニックネーム Nickname

はるなん / harunan

血液型 Golongan getih

A型 / Tipe-A

星座 Tanda Zodiak

おひつじ座 / Aries

キャッチフレーズ Salam pikeun fans

あなたを笑顔にする為に心を込めて踊ります。東京都の伝道師の水沢はは。

Abdi bakal nari kalayan sepenuh haté pikeun ngajantenkeun anjeun seuri. Abdi Haruna Mizusawa, saurang penginjil di Tokyo!

趣味 hobi

カラオケ(歌うの好き❤)
音楽を聞くこと(感情が好き❤)
ダンス(踊るの好き❤)Karaoke (Kuring resep nyanyi ❤)
Dengekeun musik (Kuring resep émosi ❤)
Tari (Kuring resep nari ❤)

特徴 Ciri

パフォーマンスで皆を魅了する乙女。うどんが1番の大好物❤褒められびジられびジ!

A maiden anu fascinates dulur jeung kinerja dirina. Udon mangrupikeun tuangeun karesep kuring ❤ Awéwé anu dipuji sareng tumbuh!

都道府県 PR Lokal Perkenalan

Smen の の 顔! 最 先端 を はしる 大 都会 都会 「「 」」 」」 」」 」」 Janten 街 色んな 街 色んな 色んな に て 楽しめ 本当 楽しめ に に 本当 本当 に 本当いっぱい.

Beungeut Jepang! Métropolis canggih "Tokyo"! Anjeun kedah sumping ka Tokyo pikeun gancang nyandak tren ♡ Kami nyarankeun Tokyo, dimana anjeun tiasa nikmati rupa-rupa bentang kota sareng gaduh seueur tempat anu pikaresepeun!

Pesen dikirim!

Préféktur Tokyo

Lafal basa Inggris Tokyo: /toʊkiːjoʊ/ (Basa Jepang: 東京, Tōkyō [toːkʲoː] (Ngeunaan soundlisten ieu)), sajarahna dipikawanoh di kulon salaku Tokio jeung resmina Tokyo Metropolis (東京都, Tōkyō-to), nyaéta ibukota, nu panggedéna. kota, jeung wewengkon métropolitan pangpadetna di Wewengkon Greater Tokyo, wewengkon Kantō, jeung Jepang, ogé wewengkon métropolitan pangpadetna di dunya jeung préféktur pangpadetna di Jepang.

Lokasina di hulu Teluk Tokyo, préféktur ieu mangrupa bagian ti wewengkon Kantō di basisir Pasifik tengah pulo utama Jepang Honshu.

Tokyo mangrupikeun pusat politik sareng ékonomi nagara, ogé korsi Kaisar Jepang sareng pamaréntahan nasional. Nepi ka 2021, préféktur ieu diperkirakeun gaduh populasi 14.04 juta.

Wewengkon Greater Tokyo mangrupikeun daérah métropolitan anu pangpadetna di dunya, kalayan diperkirakeun 37.468 juta penduduk dina taun 2018.

Asalna hiji désa nelayan, ngaranna Edo, kota jadi puseur pulitik nonjol dina 1603, nalika eta jadi korsi tina Tokugawa shogun.

Dina pertengahan abad ka-18, Edo mangrupikeun salah sahiji kota anu pangpadetna di dunya kalayan langkung ti sajuta.

Sanggeus ahirna shogun dina 1868, ibukota kakaisaran di Kyoto dipindahkeun ka kota, nu ngaranna Tokyo (sacara harfiah "ibu kota wétan").

Tokyo dirusak ku gempa Great Kantō 1923, sareng deui ku serangan bom Sekutu nalika Perang Dunya II.

Dimimitian taun 1950-an, kota ngalaman rekonstruksi sareng ékspansi gancang, teras mingpin pamulihan ékonomi pasca perang Jepang.

Ti taun 1943, Pamaréntah Métropolitan Tokyo ngokolakeun 23 bangsal husus préféktur (baheulana Kota Tokyo), rupa-rupa kota ranjang jeung pinggiran kota di wewengkon kulon, sarta dua ranté pulo luar.

Tokyo mangrupikeun ékonomi kota panggedéna di dunya dumasar kana produk doméstik kotor, sareng dikategorikeun salaku kota Alpha+ ku Jaringan Panaliti Globalisasi sareng Kota Dunya.

Bagian tina daérah industri anu kalebet kota Yokohama, Kawasaki, sareng Chiba, Tokyo mangrupikeun pusat bisnis sareng kauangan utama Jepang.

Taun 2019, éta janten host 36 perusahaan Fortune Global 500.

Dina 2020, éta rengking kaopat dina Indéks Pusat Keuangan Global, saatos New York City, London, sareng Shanghai.

Tokyo boga munara pangluhurna di dunya, Tokyo Skytree, [10] jeung fasilitas alihan cai banjir jero taneuh panggedéna di dunya, MAOUDC.

Jalur Tokyo Metro Ginza nyaéta jalur metro bawah tanah pangkolotna di Asia Wétan (1927).[12]

Kota ieu parantos ngayakeun sababaraha acara internasional, kalebet Olimpiade Usum Panas sareng Paralimpik 1964, Olimpiade Usum Panas 2020 sareng Paralimpik sareng tilu Puncak G7 (1979, 1986, sareng 1993).

Tokyo mangrupikeun pusat panalungtikan sareng pamekaran internasional sareng diwakilan ku sababaraha paguron luhur, khususna Universitas Tokyo.

Stasion Tokyo mangrupikeun pusat sistem karéta pélor Shinkansen Jepang, sareng kota ieu dilayanan ku jaringan rél sareng subway anu éksténsif.

Distrik Tokyo anu kasohor di antarana Chiyoda (situs Istana Kaisar), Shinjuku (pusat administrasi kota), sareng Shibuya (pusat komersil, budaya sareng bisnis)

Kagoshima, JP Cuaca

Ramalan Cuaca

[newsplugin_feed id='1653033037572′ title='tokyo' keywords='tokyo' link_open_mode='_blank' link_follow='yes' show_date='true' show_source='true' show_abstract='true' count='50'= wp_uid 2′]

Yuuki Mochimaru - Anggota Banzai Jepang

Anggota Banzai Jepang Yuuki Mochimaru - 餅丸 夢姫

Yuuki Mochimaru - 餅丸 夢姫 - Propil Mini

  • nami:Mochimaru Yuuki (餅丸夢姫)
  • nickname: yu-yu (ゆうゆ)Mochiko (もち子)
  • tepang warsi: 16 Maret 2001 (umur 20)
  • Tempat lahir: Saitama, Jepang
  • zodiak: Pisces
  • Type getih: AB
  • hobi: Tari, Satpam imah

Yuuki Mochimaru – 餅丸 夢姫 – Poto Profil

Yuuki Mochimaru – 餅丸 夢姫 – Surat kipas ☆

Hiburan Kospanik
Royal Palace Shibuya 205
15-10 Uguisudanicho
Shibuya-ku
150-0032

Yuuki Mochimaru – 餅丸 夢姫 – Profil Pinuh

Yuuki Mochimaru - 餅丸 夢姫

Ulang taun 誕生日

3月16日 / 16 Maret

Ngitung Turun ka

Yuuki Mochimaru - 餅丸 夢姫

tepang warsi

ニックネーム – Nickname

ゆうゆ / yu-yu

血液型 – Golongan getih

AB型 / Tipe-AB

星座 – Tanda Zodiak

うお座 / Pisces

キャッチフレーズ - Salam pikeun fans

清く可愛く美しく!たくさん愛してくださいな♡埼玉県伝道師、餅丸夢偧!

Murni, imut jeung geulis! Punten bogoh pisan ka abdi ♡ Abdi Yumehime Mochimaru, saurang penginjil Saitama!

趣味 – Hobi

ダンス・自宅警備員

Tari / penjaga imah

特徴 – Ciri

ちびっこ!毒舌になり始めたらそれは仲良くなれた証拠です.

Budak leutik! Lamun mimiti karacunan, éta bukti yén anjeun geus jadi babaturan.

都道府県 – Perkenalan Lokal PR

お や っ と さ ぁ! 鹿 児 島 と い え ば, 黒 豚 黒 牛 黒 さ つ ま 鶏 さ つ ま あ げ に さ つ ま い も! 芋 焼 酎 も 好 き だ が よ ~! 豊 か な 自然 や 温泉 も ず ん ば い あ っ で, わ っ ぜ よ か と こ か ご ん ま に お じ ゃ っ た も んせ~♡

Tungtungna! Ngomongkeun Kagoshima, babi hideung, daging sapi hideung, satsuma hideung, hayam, sareng kentang amis! Kuring ogé resep shochu kentang amis! Alam loba pisan jeung cinyusu panas anu jadi hébat nu éta kacau!

Pesen dikirim!

Prefektur Saitama

Préféktur Saitama ( 埼玉県 , Saitama-ken ) nyaéta hiji préféktur di Jepang nu aya di wewengkon Kantō di Honshu.

Préféktur Saitama miboga populasi 7,338,536 jiwa (1 Januari 2020) jeung legana géografis 3,797 km² (1,466 sq mi).

Préféktur Saitama wawatesan jeung Préféktur Tochigi jeung Prefektur Gunma di kalér, Préféktur Nagano di kulon, Préféktur Yamanashi di kidul-kulon, Tokyo di kidul, Préféktur Chiba di tenggara, jeung Prefektur Ibaraki di kalér-wétaneun.

Saitama mangrupikeun ibukota sareng kota panggedéna di Préféktur Saitama, sareng kota-kota utama sanés kalebet Kawaguchi, Kawagoe, sareng Tokorozawa.

Préféktur Saitama mangrupa bagian ti Wewengkon Greater Tokyo, wewengkon métropolitan pangpadetna di dunya, sarta loba kotana digambarkeun salaku komunitas pangkeng jeung pinggiran kota Tokyo jeung loba warga commuting ka dayeuh unggal poe.

Préféktur Iwate mangrupikeun tempat wisata anu kasohor sapertos Kastil Morioka, kuil Budha di Hiraizumi kalebet Chūson-ji sareng Mōtsū-ji, tempat pilem sareng taman hiburan Fujiwara no Sato di Ōshū, sareng taman Tenshochi di Kitakami anu kasohor ku ukuranana anu ageung, kuno. tangkal céri.

Iwate boga kapadetan populasi panghandapna di préféktur mana waé di luar Hokkaido, 5% tina total lahanna geus ditunjuk minangka Taman Nasional.

Kagoshima, JP Cuaca

Ramalan Cuaca

[newsplugin_feed id='1653033037572′ title='tokyo' keywords='tokyo' link_open_mode='_blank' link_follow='yes' show_date='true' show_source='true' show_abstract='true' count='50'= wp_uid 2′]

Harukawa Ayumi - Anggota Banzai Jepang

Anggota Banzai Jepang Harukawa Ayumi - 春川 愛美

Harukawa Ayumi – 春川 愛美 – Mini Propil

  • nami:Harukawa Ayumi (春川愛美)
  • nickname:Ayu-min (あゆみん)
  • tepang warsi: 29 Maret 2000 (umur 21)
  • Tempat lahir: Saitama, Jepang
  • zodiak: Aries
  • Type getih:A
  • hobi: Cicing-di-imah/Satpam imah

Harukawa Ayumi – 春川 愛美 – Poto Profil

Harukawa Ayumi – 春川 愛美 – Surat kipas ☆

Hiburan Kospanik
Royal Palace Shibuya 205
15-10 Uguisudanicho
Shibuya-ku
150-0032

Harukawa Ayumi – 春川 愛美 – Profil Pinuh

Harukawa Ayumi – 春川 愛美

Ulang taun 誕生日

3月29日 / 29 Maret

Ngitung Turun ka

Harukawa Ayumi – 春川 愛美

tepang warsi

ニックネーム Nickname

あゆみん / Ayu-min

血液型 Golongan getih

A型 / Tipe-A

星座 Tanda Zodiak

おひつじ座 / Aries

キャッチフレーズ Salam pikeun fans

埼 玉 県 の ナ ン バ ー ワ ン お バ カ ち ゃ ん! 永遠 に 眠 っ て い た い な ま け も の せ い じ ん! 埼 玉 県 の 伝 道 師 見習 い 春川 愛美 で す.

The goofy pangalusna di Saitama! Puguh mojang, hayang saré salawasna! Hiji evangelist of Saitama, Ayumi Harukawa, trainee nu.

趣味 hobi

自宅警備員

Satpam imah

特徴 Ciri

埼 玉 県 の ナ ン バ ー ワ ン お バ カ ち ゃ ん! 永遠 に 眠 っ て い た い な ま け も の せ い じ ん! 埼 玉 県 の 伝 道 師 見習 い 春川 愛美 で す.

The goofy pangalusna di Saitama! Puguh mojang, hayang saré salawasna! Hiji evangelist of Saitama, Ayumi Harukawa, trainee nu.

都道府県 PR Lokal Perkenalan

海はないけど川は沢山あります!最高かよ~コバトンのように世界へまぽい!

Taya Samudra, tapi loba walungan! alus teuing! Abdi hoyong luncat ka dunya, sapertos Kobaton!

Pesen dikirim!

Prefektur Saitama

Préféktur Saitama ( 埼玉県 , Saitama-ken ) nyaéta hiji préféktur di Jepang nu aya di wewengkon Kantō di Honshu.

Préféktur Saitama miboga populasi 7,338,536 jiwa (1 Januari 2020) jeung legana géografis 3,797 km² (1,466 sq mi).

Préféktur Saitama wawatesan jeung Préféktur Tochigi jeung Prefektur Gunma di kalér, Préféktur Nagano di kulon, Préféktur Yamanashi di kidul-kulon, Tokyo di kidul, Préféktur Chiba di tenggara, jeung Prefektur Ibaraki di kalér-wétaneun.

Saitama mangrupikeun ibukota sareng kota panggedéna di Préféktur Saitama, sareng kota-kota utama sanés kalebet Kawaguchi, Kawagoe, sareng Tokorozawa.

Préféktur Saitama mangrupa bagian ti Wewengkon Greater Tokyo, wewengkon métropolitan pangpadetna di dunya, sarta loba kotana digambarkeun salaku komunitas pangkeng jeung pinggiran kota Tokyo jeung loba warga commuting ka dayeuh unggal poe.

Préféktur Iwate mangrupikeun tempat wisata anu kasohor sapertos Kastil Morioka, kuil Budha di Hiraizumi kalebet Chūson-ji sareng Mōtsū-ji, tempat pilem sareng taman hiburan Fujiwara no Sato di Ōshū, sareng taman Tenshochi di Kitakami anu kasohor ku ukuranana anu ageung, kuno. tangkal céri.

Iwate boga kapadetan populasi panghandapna di préféktur mana waé di luar Hokkaido, 5% tina total lahanna geus ditunjuk minangka Taman Nasional.

Kagoshima, JP Cuaca

Ramalan Cuaca

[newsplugin_feed id='1653033037572′ title='tokyo' keywords='tokyo' link_open_mode='_blank' link_follow='yes' show_date='true' show_source='true' show_abstract='true' count='50'= wp_uid 2′]

Hanaki Saya - Anggota Banzai Jepang

Anggota Banzai Jepang Fujisaki Shiori – 藤崎

Fujisaki Shiori – 藤崎 しおり – Propil Mini

  • nami: Fujisaki Shiori (藤崎しおり)
  • nickname: Shiorin (しおりん)
  • tepang warsi: 22 Maret 1999 (umur 22)
  • Tempat lahir: Yamaguchi, Jepang
  • zodiak: Aries
  • Type getih: A
  • hobi: Pangajén idola, K-pop

Fujisaki Shiori – 藤崎 – Poto Propil

Fujisaki Shiori – 藤崎 – Surat kipas ☆

Hiburan Kospanik
Royal Palace Shibuya 205
15-10 Uguisudanicho
Shibuya-ku
150-0032

Fujisaki Shiori - 藤崎 - Propil lengkep

Ulang taun 誕生日

3月22日 / 22 Maret

Ngitung Turun ka

Fujisaki Shiori – 藤崎

tepang warsi

ニックネーム Nickname

しおりん / Shio-rin

血液型 Golongan getih

A型 / Tipe-A

星座 Tanda Zodiak

おひつじ座 / Aries

キャッチフレーズ Salam pikeun fans

みんなのひとみにきらりん\しおりん/山口県の伝道師、藤崎しおす!で

Abdi Shio-rin, Ningali anjeun ku panon kuring anu herang! A trainee evangelist of Yamaguchi, Shiori Fujisaki

趣味 hobi

アイドル鑑賞、K- POP

ningali pintonan Idols, K-pop

特徴 Ciri

極度の甘党、ドラえもん博士

pecandu manisan, dokter Doraemon.

都道府県 PR Lokal Perkenalan

東京にだって自然はいっぱい!はしゃぐも癒しも、やっぱり東京!

Malah di Tokyo, aya loba alam! Barina ogé, Tokyo mangrupakeun tempat pikeun senang jeung penyembuhan!

Pesen dikirim!

Prefektur Yamaguchi

Préféktur Yamaguchi ( 山口県 , Yamaguchi-ken ) nyaéta hiji préféktur di Jepang anu aya di wewengkon Chūgoku di Honshu .

Préféktur Yamaguchi gaduh populasi 1,377,631 jiwa (1 Pébruari 2018) sareng legana géografis 6,112 km² (2,359 sq mi).

Préféktur Yamaguchi wawatesan jeung Préféktur Shimane di kalér jeung Préféktur Hiroshima di kalér-wétaneun.

Yamaguchi nyaéta ibukota sareng Shimonoseki mangrupikeun kota panggedéna di Préféktur Yamaguchi, sareng kota-kota gedé sanés kalebet Ube, Shūnan, sareng Iwakuni.

Préféktur Yamaguchi perenahna di ujung kulon Honshu kalawan basisir di Laut Jepang jeung Laut Pedalaman Seto, sarta dipisahkeun ti pulo Kyushu ku Selat Kanmon.

Kagoshima, JP Cuaca

Ramalan Cuaca

[newsplugin_feed id='1653033037572′ title='tokyo' keywords='tokyo' link_open_mode='_blank' link_follow='yes' show_date='true' show_source='true' show_abstract='true' count='50'= wp_uid 2′]

Hanaki Saya - Anggota Banzai Jepang

Anggota Banzai Jepang Fujisaki Shiori – 藤崎

Fujisaki Shiori – 藤崎 しおり – Propil Mini

  • nami: Fujisaki Shiori (藤崎しおり)
  • nickname: Shiorin (しおりん)
  • tepang warsi: 22 Maret 1999 (umur 22)
  • Tempat lahir: Yamaguchi, Jepang
  • zodiak: Aries
  • Type getih: A
  • hobi: Pangajén idola, K-pop

Fujisaki Shiori – 藤崎 – Poto Propil

Fujisaki Shiori – 藤崎 – Surat kipas ☆

Hiburan Kospanik
Royal Palace Shibuya 205
15-10 Uguisudanicho
Shibuya-ku
150-0032

Fujisaki Shiori - 藤崎 - Propil lengkep

Ulang taun 誕生日

3月22日 / 22 Maret

Ngitung Turun ka

Fujisaki Shiori – 藤崎

tepang warsi

ニックネーム Nickname

しおりん / Shio-rin

血液型 Golongan getih

A型 / Tipe-A

星座 Tanda Zodiak

おひつじ座 / Aries

キャッチフレーズ Salam pikeun fans

みんなのひとみにきらりん\しおりん/山口県の伝道師、藤崎しおす!で

Abdi Shio-rin, Ningali anjeun ku panon kuring anu herang! A trainee evangelist of Yamaguchi, Shiori Fujisaki

趣味 hobi

アイドル鑑賞、K- POP

ningali pintonan Idols, K-pop

特徴 Ciri

極度の甘党、ドラえもん博士

pecandu manisan, dokter Doraemon.

都道府県 PR Lokal Perkenalan

東京にだって自然はいっぱい!はしゃぐも癒しも、やっぱり東京!

Malah di Tokyo, aya loba alam! Barina ogé, Tokyo mangrupakeun tempat pikeun senang jeung penyembuhan!

Pesen dikirim!

Prefektur Yamaguchi

Préféktur Yamaguchi ( 山口県 , Yamaguchi-ken ) nyaéta hiji préféktur di Jepang anu aya di wewengkon Chūgoku di Honshu .

Préféktur Yamaguchi gaduh populasi 1,377,631 jiwa (1 Pébruari 2018) sareng legana géografis 6,112 km² (2,359 sq mi).

Préféktur Yamaguchi wawatesan jeung Préféktur Shimane di kalér jeung Préféktur Hiroshima di kalér-wétaneun.

Yamaguchi nyaéta ibukota sareng Shimonoseki mangrupikeun kota panggedéna di Préféktur Yamaguchi, sareng kota-kota gedé sanés kalebet Ube, Shūnan, sareng Iwakuni.

Préféktur Yamaguchi perenahna di ujung kulon Honshu kalawan basisir di Laut Jepang jeung Laut Pedalaman Seto, sarta dipisahkeun ti pulo Kyushu ku Selat Kanmon.

Kagoshima, JP Cuaca

Ramalan Cuaca

[newsplugin_feed id='1653033037572′ title='tokyo' keywords='tokyo' link_open_mode='_blank' link_follow='yes' show_date='true' show_source='true' show_abstract='true' count='50'= wp_uid 2′]

Fujisaki Shiori - Anggota Banzai Jepang

Anggota Banzai Jepang Asahi Julia - 朝日 珠莉愛

Asahi Julia – 朝日 珠莉愛 – Mini Propil

  • nami: Asahi Julia (朝日珠莉愛)
  • nickname: Julie Zuriannu (ずりあんぬ)
  • tepang warsi: 2 Désémber 1994 (umur 26)
  • Tempat lahir: Chiba, Jepang
  • zodiak: Sagitarius
  • Type getih: A
  • hobi: Dahar, ngagambar
  • Warna urut Anggota: Hideung (Urut)

Asahi Julia – 朝日 珠莉愛 – Poto Profil

Asahi Julia – 朝日 珠莉愛 – Surat kipas ☆

Hiburan Kospanik
Royal Palace Shibuya 205
15-10 Uguisudanicho
Shibuya-ku
150-0032

Asahi Julia – 朝日 珠莉愛 – Profil Pinuh

Asahi Julia – 朝日 珠莉愛

Ulang taun 誕生日

12月2日 / 2 Désémber

Ngitung Turun ka

Asahi Julia – 朝日 珠莉愛

tepang warsi

ニックネーム Nickname

ずりあんぬ / Julie

血液型 Golongan getih

A型 / Tipe-A

星座 Tanda Zodiak

いて座 / Sagittarius

キャッチフレーズ Salam pikeun fans

そうだ千葉、行こう。千葉県の伝道師、朝日 珠莉愛です!

Janten, hayu urang angkat ka Chiba! Abdi Julia Asahi, hiji evangelist of Chiba.

趣味 hobi

食べること。お絵描きすること.

dahar

特徴 Ciri

常 に な に か 食 べ て る モ ン ス タ ー 胃袋 の 持 ち 主. 千葉 の 野生 の 森 で 暮 ら し て い る た め, 電車 に 乗 る こ と に 不 馴 れ. 画 伯 で も あ る.

Salawasna tuang saolah-olah anjeunna monster. Hirup di leuweung liar di Chiba yén anjeunna henteu saé naék karéta. Ogé pelukis.

都道府県 PR Lokal Perkenalan

夢の国もある日本の玄関!千葉県最高はっぴーなっつ!

Gerbang Jepang sareng Tanah Impian! Bagja pisan Chiba!

Pesen dikirim!

Prefektur Chiba

Préféktur Chiba ( 千葉県 , Chiba-ken ) nyaéta hiji préféktur di Jepang anu aya di wewengkon Kantō di Honshu .

Préféktur Chiba gaduh populasi 6,278,060 jiwa (1 Juni 2019) sareng legana géografis 5,157 km2 (1,991 sq mi).

Préféktur Chiba wawatesan jeung Préféktur Ibaraki di kalér, Préféktur Saitama di kalér-kuloneun, jeung Tokyo di kulon.

Chiba mangrupikeun ibukota sareng kota panggedéna di Préféktur Chiba, sareng kota-kota utama sanés kalebet Funabashi, Matsudo, Ichikawa sareng Kashiwa.

Préféktur Chiba perenahna di basisir Pasifik wétan Jepang di wétan Tokyo, sarta mangrupa bagian ti Wewengkon Greater Tokyo, wewengkon métropolitan pangpadetna di dunya.

Préféktur Chiba sabagéan ageung diwangun ku Semenanjung Bōsō, anu nutupan sisi wétan Teluk Tokyo sareng misahkeunana ti Préféktur Kanagawa.

Préféktur Chiba tempatna Bandara Internasional Narita, Tokyo Disney Resort, sareng Zona Industri Keiyō.

Kagoshima, JP Cuaca

Ramalan Cuaca

[newsplugin_feed id='1653033037572′ title='tokyo' keywords='tokyo' link_open_mode='_blank' link_follow='yes' show_date='true' show_source='true' show_abstract='true' count='50'= wp_uid 2′]

Fujitani Tsukasa - Anggota Banzai Jepang

Anggota Banzai Jepang Fujitani Tsukasa - 藤谷

Fujitani Tsukasa – 藤谷 つかさ – Propil Mini

  • nami: Fujitani Tsukasa (藤谷つかさ)
  • nickname: Tsuu-chan (つーちゃん)
  • tepang warsi: 29 Oktober 1997 (umur 24)
  • Tempat lahir: Saitama, Jepang
  • zodiak: Kalajengking
  • Type getih: A
  • hobi: Ojamajo Doremi, ngalakonan pran

Fujitani Tsukasa – 藤谷 – Poto Profil

Fujitani Tsukasa – 藤谷 – Surat kipas ☆

Hiburan Kospanik
Royal Palace Shibuya 205
15-10 Uguisudanicho
Shibuya-ku
150-0032

Fujitani Tsukasa – 藤谷 – Profil Pinuh

Ulang taun 誕生日

10月29日 / 29 Oktober

Ngitung Turun ka

Fujitani Tsukasa – 藤谷

tepang warsi

ニックネーム Nickname

つーちゃん / tsu-chan

血液型 Golongan getih

A型 / Tipe-A

星座 Tanda Zodiak

さそり座 / Scorpio

キャッチフレーズ Salam pikeun fans

みんなが気になるちょっとドジなサイボーグ!埼玉県の伝道師見習い聗で!

A cyborg saeutik nu dulur paduli ngeunaan! Abdi Tsukasa Fujitani, magang penginjil ti Prefektur Saitama!

趣味 hobi

おジャ魔女どれみ。イタズラをすること.

DoReMi gaib. Pikeun maén prank a.

特徴 Ciri

ダンス歴年。真面目でおっとりマイペースな笑い上戸。改造人間。

12 taun pangalaman tari. Manehna teh Uedo seuri serius tur unfussy. Cyborg.

都道府県 PR Lokal Perkenalan

風が語りかけます…うまい、うますぎる!十万石饅頭〜埼玉が生んだ奇和菡!の

Angin nyarita ... alus, alus teuing! Jumangoku Mangoku-Miracle manisan Jepang dihasilkeun ku Saitama!

Pesen dikirim!

Prefektur Saitama

Préféktur Saitama ( 埼玉県 , Saitama-ken ) nyaéta hiji préféktur di Jepang nu aya di wewengkon Kantō di Honshu.

Préféktur Saitama miboga populasi 7,338,536 jiwa (1 Januari 2020) jeung legana géografis 3,797 km² (1,466 sq mi).

Préféktur Saitama wawatesan jeung Préféktur Tochigi jeung Prefektur Gunma di kalér, Préféktur Nagano di kulon, Préféktur Yamanashi di kidul-kulon, Tokyo di kidul, Préféktur Chiba di tenggara, jeung Prefektur Ibaraki di kalér-wétaneun.

Saitama mangrupikeun ibukota sareng kota panggedéna di Préféktur Saitama, sareng kota-kota utama sanés kalebet Kawaguchi, Kawagoe, sareng Tokorozawa.

Préféktur Saitama mangrupa bagian ti Wewengkon Greater Tokyo, wewengkon métropolitan pangpadetna di dunya, sarta loba kotana digambarkeun salaku komunitas pangkeng jeung pinggiran kota Tokyo jeung loba warga commuting ka dayeuh unggal poe.

Kagoshima, JP Cuaca

Ramalan Cuaca

[newsplugin_feed id='1653033037572′ title='tokyo' keywords='tokyo' link_open_mode='_blank' link_follow='yes' show_date='true' show_source='true' show_abstract='true' count='50'= wp_uid 2′]