Anggota Banzai Jepang Ando Maika

Ando Maika – 安堂 舞花 – Mini Propil

    • nami: Ando Maika (安堂舞花)
    • nickname: Maimai (まいまい)
    • tepang warsi: 7 Séptémber 1998 (umur 23)
    • Tempat lahir: Chiba, Jepang
    • zodiak: Virgo
    • Type getih: THE
    • hobi: Pangajén pilem Western, akuarium, sauna batu

Ando Maika – 安堂 舞花 – Poto Profil

Ando Maika – 安堂 舞花

- Surat kipas ☆

Hiburan Kospanik
Royal Palace Shibuya 205
15-10 Uguisudanicho
Shibuya-ku
150-0032

Ando Maika – 安堂 舞花 – Profil Pinuh

Ulang taun 誕生日

9月7日 / 7 Séptémber

Ngitung Turun ka

Ando Maika – 安堂 舞花

tepang warsi

ニックネーム Nickname

まいまい / maimai

血液型 Golongan getih

O型 / Tipe-O

星座 Tanda Zodiak

おとめ座 / Virgo

キャッチフレーズ Salam pikeun fans

最強キラキラガール、千葉県の伝道師、安堂舞花です!

Gadis glitter anu pangkuatna, penginjil prefektur Chiba, Maika Ando!

趣味 hobi

洋画鑑賞・水族館・岩盤浴

Pangajén lukisan gaya barat, akuarium, mandi batuan dasar

特徴 Ciri

史上最強の自由人・服と岩盤浴と水族館でできている・お年寄りの方かりの方から好から好

Lalaki bebas pangkuatna dina sajarah-Dijieun baju, mandi batu dasar jeung akuarium-Dipikaresep ku manula

都道府県 PR Lokal Perkenalan

綺麗な海に囲まれたちょっぴり都会で夢の国から自然まである不思議!な

Wilujeng sumping di semenanjung misterius, anu dikurilingan ku laut anu indah sareng mangrupikeun kota sakedik, ti ​​bumi impian ka alam!

Pesen dikirim!

Prefektur Chiba

Préféktur Chiba ( 千葉県 , Chiba-ken ) nyaéta hiji préféktur di Jepang anu aya di wewengkon Kantō di Honshu .

Préféktur Chiba gaduh populasi 6,278,060 jiwa (1 Juni 2019) sareng legana géografis 5,157 km2 (1,991 sq mi).

Préféktur Chiba wawatesan jeung Préféktur Ibaraki di kalér, Préféktur Saitama di kalér-kuloneun, jeung Tokyo di kulon.

Chiba mangrupikeun ibukota sareng kota panggedéna di Préféktur Chiba, sareng kota-kota utama sanés kalebet Funabashi, Matsudo, Ichikawa sareng Kashiwa.

Préféktur Chiba perenahna di basisir Pasifik wétan Jepang di wétan Tokyo, sarta mangrupa bagian ti Wewengkon Greater Tokyo, wewengkon métropolitan pangpadetna di dunya.

Préféktur Chiba sabagéan ageung diwangun ku Semenanjung Bōsō, anu nutupan sisi wétan Teluk Tokyo sareng misahkeunana ti Préféktur Kanagawa.

Préféktur Chiba tempatna Bandara Internasional Narita, Tokyo Disney Resort, sareng Zona Industri Keiyō.

Chiba, JP Cuaca

Ramalan Cuaca

[newsplugin_feed id='1653033037572′ title='chiba' keywords='chiba' link_open_mode='_blank' link_follow='yes' show_date='true' show_source='true' show_abstract='true' count='50'= wp_uid 2′]