Anggota Banzai Jepang Nonoka Chikugo

Nonoka Chikugo – 筑後 ののか – Mini Propil

  • nami:Chikugo Nonoka (筑後ののか)
  • nickname: Nono (のの)Non-chan (のんちゃん)
  • tepang warsi: 30 Januari 1999 (umur 22)
  • Tempat lahir:Hanamaki, Iwate, Jepang
  • zodiak: Aquarius
  • Type getih: AB
  • hobi: Disney, Gummy, Saré
  • Anggota Warna Biru

Nonoka Chikugo – 筑後 ののか – Poto Profil

Nonoka Chikugo – 筑後 ののか – Surat kipas ☆

Hiburan Kospanik
Royal Palace Shibuya 205
15-10 Uguisudanicho
Shibuya-ku
150-0032

Nonoka Chikugo – 筑後 ののか – Profil Pinuh 

Ulang taun 誕生日

1月30日 / 30 Januari

Ngitung Turun ka

Nonoka Chikugo – 筑後 ののか

tepang warsi

ニックネーム Nickname

のの、のんちゃん / Nono, Non-chan

血液型 Golongan getih

AB型 / Tipe-AB

星座 Tanda Zodiak

みずがめ座 / Aquarius

キャッチフレーズ Salam pikeun fans

みんなにめんこい届けます!岩手県の伝道師筑後ののかです!

Kuring bakal nganteurkeun ka sadayana! Naha éta Chikugo, penginjil Préféktur Iwate?

趣味 hobi

ディズニー・グミ・睡眠

Disney Gummy Saré

特徴 Ciri

岩手なのに筑後。たまに虫を食べてます.
自称NG無しアイドル。

Chikugo sanajan éta Iwate. Kuring ngadahar serangga sakali-kali.
Manehna teh idola timer memproklamirkan tanpa NG.

都道府県 PR Lokal Perkenalan

山あり海あり世界遺産あり!黄金の國、岩手におでんせ!

Aya gunung, aya laut, aya situs warisan dunya! Oden di Iwate, nagara emas! !!

Pesen dikirim!
iwate-préféktur

Prefektur Iwate

Préféktur Iwate ( 岩手県 , Iwate-ken ) nyaéta hiji préféktur di Jepang anu aya di wewengkon Tōhoku di Honshu.

Ieu mangrupikeun préféktur Jepang panggedéna kadua di 15,275 kilométer pasagi (5,898 sq mi), kalayan jumlah penduduk 1,210,534 (sapertos 1 Oktober 2020).

Préféktur Iwate wawatesan jeung Préféktur Aomori di kalér, Préféktur Akita di kulon, jeung Préféktur Miyagi di kidul.

Morioka nyaéta ibukota jeung kota panggedéna di Préféktur Iwate; kota gedé lianna nyaéta Ichinoseki, Ōshū, jeung Hanamaki.

Tempatna di basisir Samudra Pasifik Jepang, Préféktur Iwate ngagaduhan titik paling wétaneun Honshu di Cape Todo, sareng ngabagi puncak pangluhurna Pagunungan Ōu—pagunungan pangpanjangna di Jepang—di wates sareng Préféktur Akita.

Préféktur Iwate mangrupikeun tempat wisata anu kasohor sapertos Kastil Morioka, kuil Budha di Hiraizumi kalebet Chūson-ji sareng Mōtsū-ji, tempat pilem sareng taman hiburan Fujiwara no Sato di Ōshū, sareng taman Tenshochi di Kitakami anu kasohor ku ukuranana anu ageung, kuno. tangkal céri.

Iwate boga kapadetan populasi panghandapna di préféktur mana waé di luar Hokkaido, 5% tina total lahanna geus ditunjuk minangka Taman Nasional.

 

Iwate, JP Cuaca

Ramalan Cuaca

[newsplugin_feed id='1653033037572′ title='iwate' keywords='iwate' link_open_mode='_blank' link_follow='yes' show_date='true' show_source='true' show_abstract='true' count='50' wp_uid 2′]